Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Grădiniţa “Draga Mea”, modernizată la standarde europene
Leontina Volosciuc  - Vineri, 26 Iunie 2009

Aproximativ 300 de preşcolari din cartierele Soarelui şi Micro 17 vor frecventa, din toamnă, una dintre cele mai moderne grădiniţe  din Satu Mare.

Este vorba despre grădiniţa cu program prelungit “Draga Mea”, care a fost modernizată şi ridicată la standarde europene.

Clădirea, care se întinde pe o suprafaţă de 3.200 metri pătraţi, a fost mansardată şi reabilitată complet. Recepţia finală a lucrărilor s-a desfăşurat vineri în prezenţa primarului Iuliu Ilyes, a viceprimarilor Adrian Albu şi Kereskenyi Gabor, a conducerii grădiniţei şi a reprezentanţilor firmei care a realizat proiectul.

Lucrările, în valoare de peste 1,6 milioane de lei au fost demarate în luna decembrie anul trecut şi au cuprins mansardarea clădirii, izolarea termică, schimbarea tâmplăriei, a instalaţiei electrice, a obiectelor sanitare, schimbarea pardoselii şi igienizarea totală a clădirii. Investiţia a fost suportată de către Primăria Satu Mare.

Evenimentul desfăşurat vineri la grădiniţa “Draga Mea” a avut dublă semnificaţie. Maria Sabo, directorul instituţiei, şi-a anunţat retragerea din învăţământ după 39 de ani de activitate, dintre care 35 în instituţie şi 20 petrecuţi la conducerea grădiniţei.

Tags: gradinita  draga mea  reabilitare  
6331 vizite
Distribuie pe